Aroma: Svěží, lesní, květinová s nádechem konvalinky, sladká, lehce hořko-kořeněná, pikantní.

Růže roste na březích Amazonky v brazilské džungli. Strom vyzařuje nádhernou vůni. Jedná se o jedinečnou vůni, protože se nemusí míchat s jinými vůněmi. Obsahuje tři poznámky najednou. Esenciální olej z růžového dřeva je hotový parfém, který na muže působí neodolatelně. V současné době jsou lesy Rose Tree značně vyčerpané v důsledku aktivního kácení stromů za účelem výroby velmi drahého nábytku.

Růžové dřevo je olej pro relaxaci. Esenciální olej z růžového dřeva se používá k odstranění podrážděnosti a zmírnění deprese a účinků stresu. Aroma obnovuje sílu a uvolňuje. Používá se pro relaxační cvičení. Růžovější strom dodává sílu, trpělivost, pomáhá vyrovnat se s životními okolnostmi a snášet ztrátu milovaného člověka. Růžové dřevo vám pomůže najít sami sebe jako osobu a vyrovnat se se základními neřestmi: závistí, žárlivost, hněv.

Esenciální olej z růžového dřeva má protizánětlivé, protikřečové a změkčující účinky při akutních a chronických onemocněních bronchopulmonálního systému. Zmírňuje dušení a zmírňuje kašel.

Růžové dřevo je olej pro relaxaci. Esenciální olej z růžového dřeva se používá k odstranění podrážděnosti a zmírnění deprese a účinků stresu. Aroma obnovuje sílu a uvolňuje. Používá se pro relaxační cvičení. Růžovější strom dodává sílu, trpělivost, pomáhá vyrovnat se s životními okolnostmi a snášet ztrátu milovaného člověka. Růžové dřevo vám pomůže najít sami sebe jako osobu a vyrovnat se se základními neřestmi: závistí, žárlivost, hněv.

Kosmetická akce :

Roli esenciálního oleje z růžového dřeva nelze přeceňovat. Je vhodný pro jakýkoli typ pleti, zejména pro tenkou, suchou, přecitlivělou, alergii náchylnou pleť. Olej normalizuje metabolické procesy v hlubokých vrstvách pokožky, vyrovnává pleť, odstraňuje cévní vzory, růžovku, odstraňuje jizvy po akné a vředech. Odbarvuje pigmentové skvrny, eliminuje loupání. Růžové dřevo zabraňuje vzniku vrásek. Odstraňuje stresová místa, reaktivní hyperémii. Růžové dřevo se používá do masážních směsí pro celé tělo. Omlazuje pokožku, zvyšuje porodnost (zejména po prudkém úbytku tělesné hmotnosti). Činí pokožku elastickou, odstraňuje suchost, hydratuje. Podporuje vstřebávání tkáně jizvy, pomáhá zbavit se strií. Používá se jako deodorant.

Dermatologie :

Používá se k léčbě suchého ekzému, dermatitidy, neurodermatitidy. Zmírňuje svědění při alergických kožních vyrážkách.

ČTĚTE VÍCE
Jaké barvy se hodí k červené?

domácí použití :

Olej pro kamiony a dispečery, protože odstraňuje únavu. Pomáhá přestat kouřit, zmírňuje záchvaty kašle u kuřáků. Používá se jako repelent.

Kompatibilita :

citrusové plody – limetka, bergamot, petitgrain, bazalka, bobek, verbena, pelargónie, smrk, cajuput, koriandr, levandule, majoránka, meduňka, myrha, myrta, máta peprná, nioli, palmarosa, pačuli, růže, rozmarýn, santalové dřevo, borovice, muškátový oříšek a šalvěj lékařská, fenykl, tea tree, eukalyptus

Výplach – 3 kapky na 0,5 ml převařené vody.

Opláchněte – 1 kapku na 0,5 lžičky. sodu rozpusťte ve 100 ml vody.

Perorální podání – 1 kapka na 1 ks rafinovaného cukru před jídlem.

Koupel – 10 kapek.

Obohacení kosmetiky – 4 kapky na porci krému, tonika, šamponu atd.

Obklady – 1 kapka na 3 kapky rostlinného oleje.

Kontraindikace :

Individuální nesnášenlivost složek.

Fyzikálně-chemické vlastnosti:
Popis: průhledná, bezbarvá až světle žlutá kapalina s lehce kafrovým, květinovým zápachem.
Relativní hustota (20/20): 0,867 – 0,888
Index lomu (při 20C): 1,462 – 1,469
Optická rotace (při 20C): -6,0 až 6,0
Limonen, %: 0,30 – 3,0
Linalool, %: 73,0 – 88,0

Esenciální olej z růžového dřeva lze zakoupit v následujícím balení:

2,5 ml, 5 ml, 10 ml, 50 ml a 100 ml – lahvička z tmavého skla s 50% zastíněním s kapátkem.

Každá lahvička esenciálního oleje z růžového dřeva je opatřena doplňkovým barevným značením na víčku a také brožurou popisující účinky esenciálního oleje.

Esenciální olej z růžového dřeva si můžete koupit ve velkém v našem internetovém obchodě zasláním žádosti na adresu info@gunna.ru. Esenciální olej z růžového dřeva od 1 kg v ANGRO kanystrech za akční cenu.

Směs na ucpaný nos:

Použijte 5-7 kapek do aromalampy, nebo 1-2 kapky směsi k inhalaci, nebo 7 kapek směsi rozpusťte ve 3 lžících. lžíce smetany a vykoupat se.

Směs proti vráskám:

KraftOils Aniba rosaeodora

Jméno Rosewood
Производитель NDA
Jméno
v angličtině odrůda/chemotyp
Rosewood
botanický název Aniba rosaeodora
Země původu Peru
rostlinná část Dřevo, větve, listí
Extrakční metoda Destilace parou
Další certifikáty CITES
Objem, ml 5

Značka esenciálního oleje z růžového dřeva KraftOils – čirá, bezbarvá až světle žlutá kapalina získaná parní destilací ze dřeva stromu Rosewood, botanický název Aniba rosaeodora

ČTĚTE VÍCE
Jak se oblékat, když máte široké boky?

Původ surovin: Peru. Výrobce NDA, Kanada

Stručný popis vůně: Vrchní tón se střední vůní, tento olej má květinové a lehce dřevité aroma. Růžový strom nejasně voní jako růže, a ne květ růže, ale vůně jejích listů a stonků.

Vůně růžového dřeva se hodí k: růži, cedru, pelargónii, rozmarýnu, mandarince, ylang-ylang, bergamotu

Hlavní složky molekuly: Linalool: 70 – 90 %

Popis rostliny:

Růžové dřevo je stálezelený strom, který je považován za ohrožený druh, pocházející z částí tropických pralesů Jižní Ameriky. Tento voňavý stálezelený strom s úzkou elipsoidní korunou dosahuje 30 m na výšku a 2 m v průměru. Listy jsou kožovité, úzce oválného tvaru. Strom nese matně červené květy, které se shlukují a plody jsou peckovice.

POZOR! Náš palisandrový olej má certifikaci CITES (Convention on International Trade in Endangered Species) a je extrahován z růžového dřeva pěstovaného na peruánských plantážích palisandru (ne z lesa). Děje se tak pod přísným dohledem peruánské vlády v souladu s udržitelnými postupy a plnou sledovatelností.

Výhody, vlastnosti a použití esenciálního oleje z růžového dřeva v aromaterapii:

Olej z růžového dřeva tradičně používali amazonští indiáni k léčbě ran a vředů.

Dnes se olej z růžového dřeva komerčně používá v parfumerii. Tento olej je bohatý na linalool, složku, kterou lze přeměnit na řadu derivátů cenných pro výrobu parfémů a příchutí.

Protože esenciální olej z růžového dřeva produkuje květinové aroma podobné růžím, je také považován za afrodiziakum, povznášející a povzbuzující.

Užitečné pro uklidnění nervů při stresu.

Indikace:

Olej z růžového dřeva si získal vysokou oblibu v péči o pleť a v kosmetickém průmyslu, protože. Jeho vlastnosti prokazatelně omlazují pokožku a tělo zevnitř. Doporučeno pro použití v přírodní péči: směsi, masky na obličej, tělo, vlasy, nehty, pro obohacení pleťových krémů, pečujících přípravků na oční víčka, rty, hrudník, dekolt.

Růžový olej je výborným doplňkem při výrobě přírodní kosmetiky a pečujících přípravků pro zralou a problematickou pleť.

Magické, esoterické, emocionální vlastnosti:

Považuje se za ženské afrodiziakum, pomáhá odhalit vnitřní krásu a tvůrčí potenciál člověka.