Zlepšuje mikrocirkulaci krve a lymfy, posiluje cévy, odstraňuje tmavé kruhy a váčky pod očima, vyživuje, posiluje a hydratuje pokožku.

Indikace: používá se pro masáž obličeje a těla, pro jakýkoli typ pleti, zvláště se doporučuje pro zralou pleť.

Způsob aplikace. Aplikujte na čistou a suchou pokožku kolem očí lehkými pohyby konečky prstů, aniž byste pokožku napínali.

oleje z hroznových semen, jojobový, pupalkový, červený palmový olej);
esenciální oleje z jasmínu, ylang-ylang, mandarinky, růže; rostlinné výtažky z heřmánku, bodyaga, chrpy, aloe.

Doba použitelnosti: 18 měsíců.

Zatím zde nejsou žádné recenze, napište svou recenzi.

Aroma-styl

Hroznový olej

Olej z hroznových jader je 100% přírodní složka, která se získává lisováním za studena, čímž jsou zachovány všechny prospěšné složky hroznových jader: vitamíny A, B, C, E, PP a velké množství nenasycených mastných kyselin. Olej se používá v čisté formě nebo jako součást kosmetiky pro všechny typy pleti, má velmi lehkou texturu a výborně se vstřebává. Je to antioxidant, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky, dobře se vyrovnává s matností, dodává pleti zdravý lesk, zvlhčuje dermis a urychluje procesy regenerace buněk. Čistí pokožku a normalizuje výměnu kožního mazu, posiluje stěny cév a intenzivně vyživuje.

Jojobový olej

Jojobový olej je rostlinná složka, která se získává ze semen jihoamerického keře Simmondsia chinensis. Jedinečnost složky spočívá v její konzistenci podobné tekutému vosku a optimálně blízké složení kožního mazu. Díky tomu se jojobový olej dobře vstřebává, nasycuje pokožku lipidy, účinně zjemňuje a zvlhčuje, zmírňuje záněty, podráždění a olupování pokožky. Aminokyseliny a vitamín E ve složení zvyšují elasticitu pokožky a stimulují procesy regenerace buněk. Jojobový olej se používá v pleťové kosmetice, ale i k péči o řídké a oslabené vlasy.

pupalkový olej

Pupalkový olej je bylinná složka, která se získává ze sušených semen pupalky dvouleté. Komponenta je svým složením podobná rybímu tuku, obsahuje mnoho mastných kyselin (včetně vzácné kyseliny eikosenové – přírodní UV filtr), komplex minerálů, vitamíny skupiny B, dále E a C, flavonoidy, karoten. Pupalkový olej je účinný v péči o stárnoucí a problematickou pleť. Působí jako antioxidant, tonizuje a má omlazující účinek, hloubkově vyživuje, zvyšuje ochranné funkce pokožky, zklidňuje, hojí mikropoškození a zánětlivé procesy. Působí jako biostimulant a zesiluje účinek jiných esenciálních olejů.

ČTĚTE VÍCE
Je možné spát s elastickým obvazem na noze?

Červený palmový olej

Červený palmový olej je přírodní složka z dužiny africké palmy. Obsahuje vysoké procento vitamínů E a K, karoten, koenzym Q10, bohatý na fosfolipidy a minerály. Červený palmový olej účinně zjemňuje pokožku a používá se k péči o suchou, drsnou, stárnoucí pokožku. Má dobrou saponifikační schopnost a používá se při výrobě různých kosmetických přípravků – mýdel, gelů, pleťových vod a dalších. Intenzivně vyživuje a zvlhčuje pokožku, odstraňuje olupování, podráždění, projevy ekzému, lupénky, dermatitidy. Koenzym Q10 ve složení zlepšuje ochrannou bariéru pokožky, zesvětluje stařecké skvrny, má omlazující účinek.

Heřmánkový extrakt

Výtažek z heřmánku je přírodní složkou. Složení obsahuje vitamín C, flavonoidy, cukry, éterické oleje, kumariny, karoten a několik užitečných kyselin. Složka má výrazný protizánětlivý, antibakteriální a hojivý účinek, zklidňuje pokožku, zlepšuje krevní oběh a regenerační procesy, snižuje svědění, podráždění, olupování a záněty kůže. Extrakt z heřmánku má bělící vlastnosti, používá se v péči o pleť s pigmentací, rozjasňuje a vyrovnává tón.

Badyagi extrakt

Badyagi extrakt je přírodní složka získaná z kostry sladkovodní houby, která žije v čistých vodách. Složka obsahuje mastné kyseliny, terpeny, karotenoidy, třísloviny a flavonoidy. Komponenta je zvláště účinná pro péči o problémovou pokožku. Má protizánětlivé a baktericidní vlastnosti, snižuje záněty kůže a akné, zmírňuje svědění a má analgetický účinek. Díky absorpčnímu a exfoliačnímu účinku pomáhá redukovat post-akné a jizvy po mikropoškození pokožky, stimuluje regenerační procesy a zlepšuje prokrvení kožních tkání.

Výtažek z chrpy

Extrakt z aloe

Aloe vera je rostlinná složka, jedna z nejoblíbenějších složek v kosmetologii a dermatologii. Působí protizánětlivě a antibakteriálně, zmírňuje podráždění a zarudnutí, odstraňuje projevy akné a pupínků díky kyselině salicylové ve složení, působí svíravě. Polysacharidy obsažené v rostlině aloe vera poskytují hlubokou hydrataci, zadržují vlhkost v buňkách a snižují ztrátu vlhkosti. Složka jemně odlupuje odumřelé buňky, zesvětluje stařecké skvrny a vyrovnává tón, zvyšuje pružnost pokožky a zpomaluje proces stárnutí.

Esenciální olej Ylang-ylang

Esenciální olej Ylang-ylang je přírodní složka, která se získává z květů filipínské rostliny. Používá se pro všechny typy pleti, má celkově posilující účinek, hloubkově hydratuje a vyrovnává reliéf. Má omlazující vlastnosti díky antioxidantům ve svém složení a je zvláště široce používán pro oblast dekoltu, poskytuje znatelný liftingový efekt, napíná pokožku, zvyšuje její elasticitu a hladkost. Esenciální olej Ylang-ylang stimuluje tvorbu melaninu, dobře posiluje opálení a odstraňuje podráždění pokožky po intenzivním UV záření. Používá se také v kosmetice pro výživu, posílení, růst vlasů a nehtů.

ČTĚTE VÍCE
Proč byste si po zvětšení rtů neměli malovat rty?

Růžový esenciální olej

Jasmínový esenciální olej

Jasmínový esenciální olej je přírodní složka s rozpoznatelným květinovým aroma. Jedna z univerzálních složek, která je vhodná pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé a tenké. Složka intenzivně hydratuje a zjemňuje pokožku, snižuje podráždění, svědění, zarudnutí, loupání, působí antisepticky a protizánětlivě a urychluje hojení epidermis. Používá se k odstranění jizev, po akné, jizev, strií, dodává pleti pružnost, bělí, vrací pokožce krásnou rovnoměrnou barvu a přirozený jas. V aromaterapii se používá jako účinný relaxant a afrodiziakum.

Mandarinkový esenciální olej

Esenciální olej z mandarinky je přírodní složkou. Má protizánětlivé a mazoregulační vlastnosti, vhodný pro problematickou a citlivou pleť: čistí a stahuje póry, normalizuje činnost mazových žláz, snižuje tvorbu mazu a zlepšuje pleť, odstraňuje mastný lesk, zarudnutí a zánětlivé projevy na pokožce . Díky antioxidantům ve složení má omlazující účinek, zvyšuje elasticitu pokožky, vyhlazuje mikroreliéf. Esenciální olej z mandarinky výrazně osvěžuje a tonizuje, zlepšuje ochranné funkce pokožky. V aromaterapii se používá jako relaxant, uvolňuje, uvolňuje napětí.